Alla inlägg den 24 juni 2007

Av eva - 24 juni 2007 19:23

Jaha, så är man hemma igen.  Vi åkte till fam. Johansson i Mariestad i torsdags och har varit där hela helgen. Mycket skratt ,mycket trevligt, mycket mat ( i lördags åt vi fem gånger !!! ) Traditionellt midsommarfirande  på festplats och faktiskt hann vi med hundträning också. Håkan , jag och Frida trotsade regnet på midsommaraftons fm och åkte ut till Mariestads BK och tränade lydnad. Jag kan säga att vi hade alla planerna för oss själva, konstigt ...


På midsommardagen åkte vi ut för att träna apportering. Det var jag och Disco, Per och Party, Krister och Chino, Magnus och Pasta, Håkan och Champo , Anette och Tino samt Lena med Freja och lilla Musli.


Anette var snäll höll iträningen. Först fick vi titta på när hon la ut linjtetag,sedan fick vi själva lägga ut linjetag och låta hundarna sitta kvar.

När hundarna nu hade fått en minnebild gick vi vidare för att få markeringar på ett uppvuxet kalhygge och sedan fick vi gå i par på en grusväg där Anette gick före och kastade dummisar och hundarna fick turas om att hämta. Nu hade det gått ca en timme drygt  från det vi la ut linjetagen och vi gick tillbaka för att hundarna skulle få hämta in dem. Efter detta var tanken att vi skulle träna vatten men himlen öppnade sej och vi åkte i stället hem för att fika .  Hundarna var trötta och vi kunde med gott samvete ta det lugnt och forstätta efter fikat att åka hem till Lena och Magnus för att se på film när Pasta och Chino startade på jaktrprov och givetvis blev det fika där också ! 
Eftersom det har regnat  när vi har varit ute och tränat så har det inte blivit så mycket bilder tagna men här är några från vår helg i alla fall !
 

Ovido - Quiz & Flashcards