Alla inlägg den 13 juli 2007

Av eva - 13 juli 2007 08:17

var det för Hannah och Karin på torsdagskvällen. Regnet vräkte ned  och tävlingsledningen beslutade att vänta lite med platssittning/liggning. Till slut gick det inte att vänta mer för det bara fortsatte att ösa ned. Hannah och Diezel gjorde ett kanonprogram och var så nära så nära ett 1:a pris men  det kan du läsa om snart på Team Diezels egen blogg. Karin och Inca gjorde också ett kanonprogram och även där så snuddande nära ett 1:a pris. Inca ställde sej på sittandet i grupp för Karin öppnade sin knutna hand och det är det tecken hon använder till ståendet på fjärren !

Karin och Inca fick ett 2:a pris med plac. 1 och Hannah och Diezel ett 2:a pris med plac 2. Det var verkligen en fröjd att se Diezel och Inca på lydnadsplan.

Av eva - 13 juli 2007 08:02

var det i onsdagskväll. Anders och Karin som ska vara här hos oss några dagar kom lagom till att jags kulle tävla med Disco. Disco blev uppkörd på platsen. "Grannhunden" hade börjat uppvakta Disco redan innan vi hunnit bakom gömslet och domaren valde att inte avbryta. Den andra hunden gick även fram och ställde sej över Disco (detta viste jag ju inte förrän efteråt som tur var) . Domaren lät det fortgå tiden ut och när det var ca 15 sekunder kvar reste sej Disco och kom springade till mej när vi kom fram. Omläggning trodde vi tävlande förstås men icke. Disco blev också nollad ! Domaren ansåg att han gjort ett svarsgnäll och på så vis uppmuntrat den andra hunden. Lägg in en protest tyckte många men för mej kvittar det , jag har ju redan min uppflyttning till "trean". Huvudsaken är att inte det blev något bråk hundarna emellan. Sedan gjorde Disco alla moment ,10:a på rutan , 10:a på helheten , blandat övrigt men det hade gott och väl räckt till ett 1:a pris om inte platsen blivit nollan.

Nedan några bilder på mej och Disco som Anders tagit.


Ovido - Quiz & Flashcards