Alla inlägg den 9 juli 2007

Av eva - 9 juli 2007 21:46

vad det i går. Hannah hade samling 16.45 och jag 19.30 så jag och Disco var verkligen ute i god tid ! Jag hade knorrat in i det längsta att jag inte kände för att åka men Hannah godtog inte mina ursäkter så det var bara att ge sej iväg. Trots lång väntetid så gick em/kvällen fort. Det var flera stycken som jag skulle hålla tummarna för och titta på så timmarna rann i väg.


Vi var 8 st i min klass och jag drog nr 7 så vid halv nio ca så var det min tur.

Vi hade fullt på platsen så nu hade jag i alla fall en bra början !  I kväll hade vi flyt ,vi blandade höga poäng med riktigt låga och tänka sej det blev  precis ett 1:a pris och pallplacering som nr 3 !  Lisa och Lotus fick sitt efterlängtade 1:a pris i trean och vi fick se Vegas med matte Helena  vinna hela lydnadsklass ett  ! Verkligen roligt ! Efter prisutdelningen så styrde jag och Hannah kosan till Mc D. och köpte varsin plusmeny bara för att vi skulle få ett cocacola glas... tänk vad reklam kan påverka ....


Nu har jag bara en planerad lydnadstävling kvar  och med den tänker jag lämna tvåan för gott och ta sikte mot treans moment, men när det blir någon start där har jag inte en susning om.

Ovido - Quiz & Flashcards