Alla inlägg den 29 juli 2007

Av eva - 29 juli 2007 12:58

anordnade WT 28 juli på Tinna Gunnarsson med familjs fina marker i Apelskift utanför Jönköping. Per skulle skulle döma en station och jag passade på att följa med för att starta Party och Disco. Varken Party eller Disco gjorde någon strålande insats . Party  hade godkänt på alla stationer , ett snittpoäng över 12 och därmed ett 2:apris. Disco hade 2 icke godkända stationer och däremd inget pris.

Mariestadsgänget var också på plats, Håkan och Champo gjorde jättebra ifrån sej och hamnade 1 poäng från finalplats dessutom fick de pris för bästa markering.  Något som var extra roligt för Per och mej var att vi hade" lurat" dit Silva, Roger och Maja att komma dit för att starta sina hundar.  De bor i Sweizch men är i Sverige på semester.

Silva har en Bravoavkomma från kennel Semtegen och även Maja har hund från kennel Semtegen. Gisssa om hjärtat klappade när det visade sej att Silvia gått till final i nkl med sin Sam ! När det sedan visade sej att hon vunnit hela klassen och dessutom fick priset domarens val som bästa dirigeringshund så kände man sej lite mallig.Maja och Bruce gjorde också en bra "runda" men en miss på en station så faller poängen.

På hemvägen hade jag tänkt mej Ikea besök, gissa om Per blev glad när vi missade det med 10 minuter !

Här kommer lite bilder från dagen :

Ovido - Quiz & Flashcards