Alla inlägg den 6 augusti 2007

Av eva - 6 augusti 2007 19:50

har vi just nu. Per och jag njuter av sommaren som kommit tillbaka här på ostkusten och lyckas faktiskt ganska bra med att "bara" ha semester. Huset blir nog inte målat i år heller... Vi har tränat lite i dag i alla fall. Partys favoritvilt kom fram, dvs. råkor. Han älskar det vilstslaget ! Disco var lite tveksam och undrade vid första skicket, vad han så utan att tänka sej för, hade tagit i munnen. Men de efterföljande skicken fixade han bra.

Sedan hittade Leymus ett lerdike och som han såg ut ! som tur är passerade vi sjön på hemväg så hundarna fick sej ett dopp också.


Bravos avkommor gör oss verkligen stolta. Karin och Inca startade elitklass B-prov i helgen och fick ett 3:e pris med sej hem. Ytterligare en Bravo avkomma(Semtegens  Ascanius) har varit ute på prov i Finland och blev på deras Flatmästerskap bästa öppenklasshund och fick där gå i final med elithundarna. Där blev han bästa hund 10 poäng av max 10 poäng ! Ossi,som han kallas, totala placerering blev 3:a eftersom de slår i hop utställning och jakt och på utställningen fick han inte så höga poäng.

Det är jätteroligt att Bravoavkommornas mattar/hussar jobbar med sina hundar både inom jakt ,lydnad ,bruks och viltspår , vissa har också möjlighet att jaga och /eller vara apportörer på  jakter och det är alltid roligt att få rapport om en lyckad jakt.

Nedan bilder från eftermiddagen :

Ovido - Quiz & Flashcards