Alla inlägg den 13 augusti 2007

Av eva - 13 augusti 2007 21:37

I fredags åkte Per och Jag , Party och Disco  mot västkusten för att vara med på FM. Där på Haverdals camping väntade redan ett gäng på oss och många skratt har nog våra camping grannar hört från vårt läger.

Det har varit ett jättebra arrangerat mästerskap och det är så roligt att träffa hundvänner från hela Sverige.  Vi har  också haft  glädjen att få träffa och se flera Bravo avkommor. Alla kämpade och gjorde bra i från sej i sina respektive klasser.  Hjärtat klappade väldigt snabbt när vi såg elitklassen , där hade Bravo fyra stycken döttrar , alla fyra gjorde en kanontävling och det var hårt om final platserna. Med till final i elit av Bravos "tjejer" gick

Skattkammarens Woodoo Queen (Ciaja) med Preben samt Hovhills Kaffeböna(Mocca) med AnnAnn och Mocca blev 3:a totalt och Preben och Ciaja kom på 4:e plats ! Strax bakokm finalfältet kom ytterligare två "Bravodöttrar" nänmligen Feedback´s Good Lass (Speja)med Peter samt Skattkammarens Inca Gold (Inca) med Karin. Inca och Karin fick pris för bästa dirigering samt bästa sök.


I nybörjarklass hade Bravo två "pojkar" med, nämnligen Semtegens Agamemnon (Gunde) med matte  Anneli samt Hinnareds Liston(Zicco) med matte Agneta  båda ekipagen gjorde ett bra mästerskap och det är så roligt att få höra och se ägarna berätta om sina hundar.


Gissa om vi är stolta över våra "Bravobarn" !


"Vår" Håkan har gjort ett kanonmästerskap och blev 4:a i nkl med sin egen Champo samt 5:a med (en "Tinoavkomma" ) Chino  i nkl. Tyvärr regnade det så under finalen så det blev inga kort tagna då.

Våra egna pojkars insatser i mästerskapet blev att bland 86 stycken startande  i nybörjarklass kom Per och Party på delad 14.e plats !  Det är vi jättenöjda med . Tänk att Party skulle hamna så långt fram i prislistan, det vågade vi nog inte hoppas på.Disco och jag hamnade långt ned på listan, med två godkända stationer och två 0 stationer.  Men vi kommer igen jag och min brune raket ! Många hundvänner som vi känner har gjort jättebra insatser , Grattis till er alla !


Eftersom vi fortfarande har semester så passade vi på att stanna ytterligare en dag på västkusten så nu kom vi utvilade hem för att forsätta med förberedelserna inför Ostkustprovet som går av stapeln nu till helgen.

Nedan bilder från helgen :







Ovido - Quiz & Flashcards