Alla inlägg den 11 januari 2009

Av eva - 11 januari 2009 12:04


I torsdags åkte jag och Disco till "kennelmor" Karin i Malmö.

Tåg fick bli vårt ressätt och inte mig emot  (inte Disco heller, det verkar lugnande på honom och han ligger mest och halvsover).

Hos Karin däremot hade Disco svårt att komma till ro. Han som inte brytt sig om tikar förut fick plötsligt ett nyvaknat intresse för det motsatta könet och prövade mitt tålamod rejält. Men vår vistelse där var inte tänkt som en "innevistelse" utan vi skulle vara ute med våra vovvar på dagarna.


På fredagen åkte vi till Skanör/Falsterbo (näset som går ut i havet) .

Det är så underbart vackert där , hav och vidsträckt strand så långt ögat kan nå , så olikt vår steniga kust här på ostkusten !

Där mötte Fox upp med sina hundar och så fick alla våra vovvar rasa runt.

Disco sprang konstant och sprang han inte på land så var han ute i havet och simmade. Vi åt lunch på ett jättemysigt litet matställe och sedan fortsatte vi vandra runt på stränderna.

När vi kom hem vad det dags för duschen och sedan skjutsade Anders in oss till Malmö och till Ola Salo ! Karin hade ägnat veckan åt att försöka få tag i biljetter till musikalen Jesus Christ Superstar med Ola Salo och hon lyckades ! Föreställningen var helt kanon , timmarna bar försvann iväg !


Lördag fm åkte vi ut till ett friluftområde för att rasta och träna litegrann.

Karin hade med sig sin unghund Mecka, en liten pärla som jag försökte

byta Disco mot men Karin avböjde vänligt men bestämt.

Nu var Discos och min "utflykt" söder ut snart till ända och Disco var rejält trött när Karin lämnade oss på perrongen. Någon gång tar väl bränslet slut även på honom.... Ja, som ni nog förstår så har jag haft en jättetrevlig vistelse i Skåne hos Karin och Anders.

Nästa gång jag tar tåget söder ut lämnar jag Disco hemma och sitter kvar på tåget till Köpenhamn ( teater och musikalutbudet  lockar oss över sundet ..)

Tack för att jag fick sova ut hos er och att min hund fick" rasa ut "  !


Ovido - Quiz & Flashcards